AIJR lansează eTransmedia

AIJR lansează eTransmedia

AIJR lansează, în această toamnă, platforma eTransmedia.

Transmedia este o platformã multimedia dedicatã problematicii comunitãţilor româneşti din afara graniţelor României. Apare cu contribuţia editorialã a jurnaliştilor români din vecinãtatea României şi din diaspora.

Alianţa Internaţionala a Jurnaliştilor Români (AIJR) este o organizatie non-profit care are ca scop susţinerea presei de limbã română din afara României, a jurnaliştilor de limbă română care îşi desfăşoară activitatea, temporar sau permanent, în afara graniţelor României.

Institutul Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din strãinãtate are ca scop încurajarea şi dezoltarea relaţiilor cu românii din strãinãtate, atât în calitate de persoane fizice cât şi la nivelul organizaţiilor civice. Cu o activitate de 12 ani, Institutul este una din cele mai active organizaţii neguvernamentale în domeniu.

(În 2013-2017 AIJR a publicat Transmedia, o platformă a jurnaliştilor români de pretutindeni, cu susținerea Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni – Ministerul Afacerilor Externe.)