Conferințele „Fake News – Fake Reality: Reziliență socială prin gândire critică”, în octombrie la Cluj Napoca, Târgu-Mureș și Sibiu

Conferințele „Fake News – Fake Reality: Reziliență socială prin gândire critică”, în octombrie la Cluj Napoca, Târgu-Mureș și Sibiu

Pe 17, 18 și 19 octombrie continuăm programul nostru din centrele universitare. De această dată ne întâlnim la Cluj Napoca, Târgu-Mureș și Sibiu.

Facilitatorii acestui eveniment sunt Marian Voicu (jurnalist, membru în comisia de etică a TVR, autor „Matrioșka mincinoșilor”), Marin Gherman (expert în domeniul jurnalismului și dezinformare), Alexandru Gulei, PhD (expert în domeniul drepturilor omului). Ni se alătură și Cătălin Gomboș (jurnalist Radio România Actualități și redactor-șef Veridica.ro).

Conferința face parte din proiectul „Fake News – Fake Reality – Reziliență socială prin gândire critică”, derulat de Asociația Alternative Sociale în parteneriat cu Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.


Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Mai multe despre proiect: https://www.alternativesociale.ro/fake-news-fake-reality/

#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants

Active Citizens Fund – Romania