Un nou site pentru AIJR

Un nou site pentru AIJR

Asociaţia Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor Români (AIJR) are de acum un nou site care oferă o experiență îmbunătățită de navigare pe orice dispozitiv, desktop sau mobil, dar și un acces mai facil la activitatea organizației.

Pentru cei care caută un partener sau să afle mai multe despre AIJR, secțiunea contact oferă un formular prin care puteți intra rapid în legătură cu echipa AIJR. Tot în pagina de contact este kitul de identitate AIJR pentru partenerii confirmați, astfel încât să poată accesa resursele necesare.

Site-ul aijr.ro a fost recreat în cadrul proiectului „FAKE NEWS – FAKE REALITY: Reziliență socială prin gândire critică”, derulat de Asociația Alternative Sociale în parteneriat cu Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Mai multe informații despre proiect puteți afla cu un click aici.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.